Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paula fernandes Songtekst: na contramão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paula fernandes - na contramão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van na contramão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paula fernandes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paula fernandes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals na contramão .

Origineel

Acordar todo dia. E abraçar um novo começo. Me livrar das nossas lembranças. Esquecer o seu endereço. Apagar da memória o teu nome. Contar os dias cada amanhecer. E aceitar que em nosso destino. Há um nós mas não eu e você. Me humilhei pra buscar no teu peito. Um amor que eu jamais conheci. Inventei uma ilusão do meu jeito. Foi então aí que eu me perdi. Fui capaz de abrir mão do meu rumo. Pra seguir na tua direção. Foi você quem errou o caminho. E andou na minha contramão. Eu só queria um vento norte. Pra te guiar na direção do meu coração

 

Vertaling

Om elke dag wakker te worden. En omhels een nieuw begin. Weg met onze herinneringen Vergeet je adres. Wis je naam uit het geheugen. De dagen aftellend tot elke dageraad En dat accepteren in ons lot. Er is een ons, maar niet jij en ik. Ik heb mezelf vernederd om in je borst te zoeken. Een liefde die ik nooit gekend heb. Ik heb op mijn manier een illusie verzonnen. Toen raakte ik de weg kwijt. Ik was in staat om mijn cursus op te geven Om in jouw richting te volgen. Het was jij die een verkeerde afslag nam En ging tegen mijn richting in Ik wilde alleen een noordenwind Om je te leiden in de richting van mijn hart