Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paula fernandes Songtekst: um passo ao céu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paula fernandes - um passo ao céu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van um passo ao céu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paula fernandes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paula fernandes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals um passo ao céu .

Origineel

Um passo que dou, é um passo. Um passo que dou, é um começo. Um passo que sou, não disfarço. Um passo é o contrário do avesso. Um passo que chega é bem vindo. Um passo em falso, aprendo eu sei. Um passo sofrendo ou sorrindo. Um passo e jamais correndo. Vou de encontro aos seus braços em passos leves. Passo a passo e a história, se escreve. Eu sigo nos meus passos, levo Deus no coração. O que eu quero é dar meus passos. O que eu quero é solução!. Um passo ao céu, ao céu, no céu...

 

Vertaling

Een stap die ik neem is een stap. Elke stap die ik neem, is een begin. Een stap die ik ben, verberg ik niet. Een stap is het omgekeerde van het omgekeerde. Een stap die aankomt is welkom. Een stap in de verkeerde richting, leer ik. Een stap lijden of glimlachen. Eén stap en nooit rennen. Ik ga naar je armen met lichte stappen. Stap voor stap en het verhaal is geschreven. Ik volg in mijn voetstappen, met God in mijn hart. Wat ik wil is mijn stappen zetten. Wat ik wil is een oplossing. Een stap naar de hemel, naar de hemel, in de hemel...