Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paulina rubio Songtekst: me dá outra tequila

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paulina rubio - me dá outra tequila ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me dá outra tequila? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paulina rubio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paulina rubio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me dá outra tequila .

Origineel

Que sorte que hoje eu passei pra você. Não sabe o que eu sofri. Entenda que não é nada. Só foi um mal aprendiz. Hoje brindo a sua dor. Hoje a sorte me chegou. Já não posso mais ter rancor. Me dá outra tequila. Para esquecer de seu amor. Seu nome algemado. Minha camisa grande ficou com você. Me dá outra tequila. Esta você paga pra mim. É para que entenda. Que agora estou muito melhor. (Claro muito melhor). Que historia deparo em mim?. Um tributo brindo você ao final. Ensaio minha despedida. Em esse trem não volto a subir. Hoje brindo a sua dor. Hoje a sorte me chegou. Já não posso mais ter rancor. Me dá outra tequila. Para esquecer de seu amor. Seu nome algemado. Minha camisa grande ficou com você. Me dá outra tequila. Esta você paga pra mim. É para que entenda. Que agora estou muito melhor. Mmmmm... muito melhor sem você. Jajaja. E com esta tequila mmmm.. Quem quer outra tequila?. Mas da boa ehhh, da boa. Me dá outra tequila. Para esquecer de seu amor. Seu nome algemado. Minha camisa grande ficou com você. Me dá outra tequila. Esta você paga pra mim. É para que entenda. Que agora estou muito melhor. Se não choro não mais me lembro dele. Meu “murchinho” se foi

 

Vertaling

Wat een geluk dat ik je vandaag passeerde. Je weet niet wat ik heb moeten doorstaan. Begrijp dat het niets is. Je was gewoon een slechte leerling. Vandaag toost ik op je pijn. Vandaag is het geluk mijn kant op gekomen. Ik kan niet langer wrok koesteren. Geef me nog een tequila. Om je liefde te vergeten. Je naam geboeid. Mijn grote hemd is met jou. Geef me nog een tequila. Deze is van mij. Het is zodat je het begrijpt. Ik voel me veel beter nu. (Natuurlijk veel beter). Welk verhaal vind ik in mij? Een eerbetoon. Ik toost op je aan het eind. Ik repeteer mijn afscheid. Ik zal nooit meer op die trein stappen. Vandaag toost ik op je pijn. Vandaag is het geluk mijn kant op gekomen. Ik kan niet langer wrok koesteren. Geef me nog een tequila. Om je liefde te vergeten. Je naam geboeid. Mijn grote hemd is met jou. Geef me nog een tequila. Deze is van mij. Het is zodat je het begrijpt. Ik ben nu veel beter af. Mmmmm... veel beter zonder jou. Jajaja. En met deze tequila, wie wil er nog een tequila? Maar goed ehhh, goed. Geef me nog een tequila. Om je liefde te vergeten. Je naam staat in de boeien. Mijn grote shirt is van jou. Geef me nog een tequila. Deze is van mij. Het is zodat je het begrijpt. Dat ik nu veel beter ben. Als ik niet huil, zal ik me hem niet meer herinneren. Mijn schoft is weg