Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paulina rubio Songtekst: n.o

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paulina rubio - n.o ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van n.o? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paulina rubio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paulina rubio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals n.o .

Origineel

Rompo el silencio. Para decírtelo. Pero siempre es No y No. ¿Por qué eres siempre así?. Uno, dos, tres. Decídete ya. Y dilo, que tú me quieres. Estamos listos. Lo admito. Yo te puedo ver. Me puedes esconder. Cada vez más. Cerca y cerca y cerca. Rompo el silencio. Para decírtelo. Pero siempre es No y No. ¿Por qué eres siempre así?. Detalles, inciertos. Dime si no.. estás listo. Riesgo... bendición. Siempre tendrás mi corazón. Yo te puedo ver. Me puedes esconder. Cada vez más. Lejos y lejos y lejos. Rompo el silencio. Para decírtelo. Pero siempre es No y No. ¿Por qué eres siempre así?. No puede ser. No no no. Yo sé muy bien. Que quieres más. Ya no soporto este silencio. Que me queda si tu te vas. Rompo el silencio. Para decírtelo. Pero siempre es No y No. ¿Por qué eres siempre así?

 

Vertaling

Ik verbreek de stilte. Om het je te vertellen. Maar het is altijd Nee en Nee. Waarom ben je altijd zo? Een, twee, drie. Neem nu een beslissing. En zeg het, dat je van me houdt. We zijn er klaar voor. Ik geef het toe. Ik kan je zien. Je kunt me verstoppen. Dichter en dichter. Dicht en dicht en dicht. Ik verbreek de stilte. Om het je te vertellen. Maar het is altijd Nee en Nee. Waarom ben je altijd zo. Details, onzeker. Zeg het me als je niet... klaar bent. Risico... zegen. Je zult altijd mijn hart hebben. Ik kan je zien. Je kunt me verstoppen. Meer en meer. Ver en ver en ver weg. Ik verbreek de stilte. Om het je te vertellen. Maar het is altijd Nee en Nee. Waarom ben je altijd zo? Dat kan niet waar zijn. Nee, nee, nee, nee. Ik weet het heel goed. Dat je meer wilt. Ik kan niet meer tegen deze stilte. Wat blijft er voor mij over als jij weg bent. Ik verbreek de stilte. Om het je te vertellen. Maar het is altijd Nee en Nee. Waarom ben je altijd zo?