Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paulinho cancioneiro 11 Songtekst: o coro come

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paulinho cancioneiro 11 - o coro come ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o coro come? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paulinho cancioneiro 11! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paulinho cancioneiro 11 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o coro come .

Origineel

O chicote estala, o coro come. Todo dia aqui comigo. Chicote estala e coro come. O coro come, o coro come. Quero sair dessa vida. Quero uma vida mais mole. Que aqui o chicote estala. E o coro come. Todo dia no trabalho. Só vejo cara de homem. Chicote estala, e o coro come. Mais se passa uma morena. Coração já fica mole. Eu me apaixono, e o coro come. Quero sair dessa vida. Quero sair da dureza. Mais se passa uma morena. Coração já fica mole. Chicote estala, e o coro come. Cara de homem, eu tô que corre. Mais se passa uma morena. Coração já fica mole

 

Vertaling

De zweep breekt, het koor eet. Elke dag hier bij mij. Klop breekt, koor eet. Het koor eet, het koor eet. Ik wil uit dit leven stappen. Ik wil een zachter leven. Dat hier de zweep breekt En het koor eet. Elke dag op het werk. Ik zie alleen de gezichten van mannen. De zweep breekt, en het koor eet. Maar als er een brunette voorbij komt. Het hart wordt al zacht. Ik word verliefd, en het koor eet het op. Ik wil uit dit leven stappen. Ik wil uit de hardheid. Maar als er een brunette voorbij komt. Mijn hart is al zacht. Klop breekt, en het koor eet. Gezicht als een man, ik ren. Maar als er een brunette voorbij komt. Mijn hart is al zacht