Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paulo ricardo Songtekst: my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paulo ricardo - my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paulo ricardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paulo ricardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my love .

Origineel

And when I go away. I know my heart can stay with my love , its understood. Its in the hands of my love , and my love does it good. Wo-wo-wo-wo-wo-wo , my love does it good. And when the cupboards bare. Ill still find something there with my love. Its understood , its everywhere with my love. And my love does it good. Wo-wo-wo-wo-wo-wo , my love does it good. Oh I love oh wo......my love. Only my love holds the other key to me. Oh....my love oh...my love. Only my love does it good to me. (solo). Wo-wo-wo-wo-wo-wo , my love does it good. Dont ever ask me why , I never say goodbye to my love. Its understood , its everywhere with my love. And my love does it good. Wo-wo-wo-wo-wo-wo , my love does it good. Oh I love oh wo......my love. Only my love does it good to me. Woooooooooooooh

 

Vertaling

En als ik wegga. Ik weet dat mijn hart bij mijn liefde kan blijven, het is begrepen. Het is in de handen van mijn liefde, en mijn liefde doet het goed. Wo-wo-wo-wo-wo , mijn liefde doet het goed. En als de kasten leeg zijn. Zal ik er nog steeds iets vinden met mijn liefde. Het is begrepen, het is overal met mijn liefde. En mijn liefde doet het goed. Wo-wo-wo-wo-wo-wo , mijn liefde doet het goed. Oh I love oh wo......my love. Alleen mijn liefde heeft de andere sleutel voor mij. Oh....my love oh...my love. Alleen mijn liefde doet het goed voor mij. (solo). Wo-wo-wo-wo-wo , mijn liefde doet het goed. Vraag me nooit waarom, ik zeg nooit vaarwel tegen mijn liefde. Het is begrepen, het is overal met mijn liefde. En mijn liefde doet het goed. Wo-wo-wo-wo-wo-wo , mijn liefde doet het goed. Oh I love oh wo......my love. Alleen mijn liefde doet het goed voor mij. Woooooooooooooh