Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paulo ricardo Songtekst: sou um soldado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paulo ricardo - sou um soldado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sou um soldado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paulo ricardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paulo ricardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sou um soldado .

Origineel

Toquem o clarim. Tudo terminou. Já nem luto mais. Em mim a chama se apagou. O que eu trago aqui. É um coração. Que só pulsa em mim. Dor e solidão. Um soldado,. Tão ferido. Para prosseguir,. nesse lugar. Pra mim nada restou. Só deixem me aqui. Toquem o clarim. Não me importo mais. Perdi a fé em mim. Já não sou capaz. Sem uma luz. Eu temo me perder na escuridão. Eu vou ficar aqui. Preso ao chão. Mas pelo ar. Vindo bem de longe. A uma voz que diz. Não esquece quem tu és. Que perdido está. Se encontra na coragem. Tenha fé em ti. Não esquece quem tu és. Sou, um soldado então. Pronto para a luta. Pra ser livre em fim. Sou um soldado sim

 

Vertaling

Blaas de hoorn. Het is allemaal voorbij. Ik vecht niet meer. In mij is de vlam gedoofd. Wat ik hier draag is een hart. Dat pulseert alleen in mij. Pijn en eenzaamheid. Een soldaat. Zo gewond. Om door te gaan... op deze plek. Voor mij is er niets meer over. Laat me gewoon hier. Blaas de hoorn. Het kan me niet meer schelen. Ik heb het vertrouwen in mezelf verloren. Ik kan het niet meer. Zonder licht Ik ben bang dat ik verdwaal in de duisternis Ik blijf hier. Vast aan de grond. Maar door de lucht. Ik kom van ver weg. Naar een stem die zegt. Vergeet niet wie je bent. Dat verloren is Je vindt jezelf moedig. Heb vertrouwen in jezelf Vergeet niet wie je bent. Ik ben dan een soldaat Klaar om te vechten Om eindelijk vrij te zijn Ik ben een soldaat, ja.