Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pavement Songtekst: motion suggests

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pavement - motion suggests ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van motion suggests? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pavement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pavement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals motion suggests .

Origineel

i traced my family line. it ends up where the. window-passing grainy days. forgetting she's away. here's the straight and narrow:. brought my wheelbarrow. and it's filled with the lies and the dirt and the hurt. but i won't need someone to let me be. i won't need someone to let me be. i bought the cotton threads. and the voice could soothe your. captivate the senses like a ginger ale rain. those that got the marrow. curse the tainted pharaohs. take off!. expect fun, you might learn how it runs. but i won't need someone to let me be. no i won't need someone to let me be [x2]. no i won't need someone to let me go.

 

Vertaling

Ik heb mijn familielijn getraceerd. Het eindigt waar de. raam-passerende korrelige dagen. Vergeten dat ze weg is. Hier is het rechte en smalle:. Bracht mijn kruiwagen. En het is gevuld met de leugens en het vuil en de pijn. Maar ik zal niet iemand nodig om me te laten. Ik zal niet iemand nodig om me te laten. Ik kocht de katoenen draden. en de stem kan je kalmeren. de zintuigen boeien als een regen van gemberbier. zij die het merg hebben. vervloek de bedorven farao's. ga weg!. verwacht plezier, misschien leer je hoe het loopt. maar ik heb niemand nodig om me te laten zijn. nee ik heb niemand nodig om me te laten zijn [x2]. nee ik heb niemand nodig om me te laten gaan.