Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pavement Songtekst: no life singed her

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pavement - no life singed her ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no life singed her? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pavement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pavement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no life singed her .

Origineel

take me down from the ridge where the summer ends. watch the city spread out just like a jet's flame. i've got a secret for you, i cut your angel in two. i left her bleeding and soaked it with a dry sponge. no life has singed her now [3x]. (i can see it fade). we've got a license to live, it's our only one. if it expires we float up to the dust haze. i've got a picture of you, i cut your angel in two. i saw her spinning and dripping on your new dress. no life has singed her now [3x]. (i can see it fade).

 

Vertaling

neem me mee naar beneden vanaf de bergkam waar de zomer eindigt. kijk hoe de stad zich uitspreidt net als de vlam van een straaljager. ik heb een geheim voor je, ik heb je engel in tweeën gesneden. ik liet haar bloeden en weekte het met een droge spons. geen leven heeft haar nu geschroeid [3x]. (ik zie het vervagen). we hebben een vergunning om te leven, het is onze enige. als het vervalt zweven we naar de stof nevel. ik heb een foto van jou, ik sneed je engel in tweeën. ik zag haar draaien en druppelen op je nieuwe jurk. geen leven heeft haar nu geschroeid [3x]. (ik kan het zien vervagen).