Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pavement Songtekst: the classical

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pavement - the classical ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the classical? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pavement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pavement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the classical .

Origineel

Chief Custer, he died with shit in his pants Chief Joseph, he lives on my ranch I never felt better in my life I never felt better in my life I never felt better in my life Hey sir, hey sir Where do you sleep at night In the cornfield, by the meadow In the dark part of my mind I never felt better in my life I never felt better in my life I never felt better in my life

 

Vertaling

Chief Custer, hij stierf met stront in zijn broek Chief Joseph, hij woont op mijn ranch Ik heb me nog nooit beter gevoeld in mijn leven Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld Hé meneer, hé meneer Waar slaap je 's nachts In het maïsveld, bij de weide In het donkere deel van mijn geest Ik heb me nog nooit beter gevoeld in mijn leven Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld