Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pearl jam Songtekst: blood [sept. 1st 2005]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pearl jam - blood [sept. 1st 2005] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blood [sept. 1st 2005]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pearl jam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pearl jam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blood [sept. 1st 2005] .

Origineel

[Verse 1] Spin me round, roll me over, fucking circus Stab it down, one way needle, pulled so slowly Drains and spills, soaks the pages, fills their sponges [Chorus] It's my blood [x2] [Bridge] Paint Ed big, turn Ed into one of his enemies [Chorus] It's my blood [x3] [Verse 2] Stab it down, fill the pages, suck my life out Maker of my enemies Take, my Fuck [x5]

 

Vertaling

[Verse 1] Spin me round, roll me over, fucking circus Stab it down, one way needle, pulled so slowly Drains and spills, soaks the pages, fill their sponges [refrein] It's my blood [x2] [Bridge] Schilder Ed groot, verander Ed in een van zijn vijanden [refrein] It's my blood [x3] [Verse 2] Steek het neer, vul de pagina's, zuig mijn leven eruit Maker van mijn vijanden Neem, mijn Fuck [x5]