Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pearl jam Songtekst: down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pearl jam - down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pearl jam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pearl jam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down .

Origineel

Down, Fell by the wayside. No getting out. Down, Cry me a river. Dried up and damned. The names, Can be changed. But the place, Is still the same. I am loaded, told that alls for naught. Holds me down. Rise. Life is in motion. I am stuck in line. Rise, You cant be neutral. On a moving train. One day, The symptoms fade. Think ill throw, These pills away. And if hope could grow from dirt like me. It can be done. Wont let the light escape from me. Won't let the darkness swallow me. So long

 

Vertaling

Neergevallen. Aan de kant gezet. Ik kom er niet uit. Omlaag, Cry me a river. Opgedroogd en verdoemd. De namen kunnen veranderd worden. Maar de plaats, is nog steeds dezelfde. Ik ben geladen, verteld dat alles voor niets is. Houdt me naar beneden. Sta op. Het leven is in beweging. Ik zit vast in de rij. Sta op, je kan niet neutraal zijn. Op een rijdende trein. Op een dag verdwijnen de symptomen. Ik denk dat ik deze pillen weggooi. En als hoop kan groeien uit vuil zoals ik. Het kan gedaan worden. Ik zal het licht niet uit mij laten ontsnappen. Laat de duisternis me niet opslokken. Tot ziens.