Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pearl jam Songtekst: falling down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pearl jam - falling down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falling down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pearl jam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pearl jam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falling down .

Origineel

Oh something to remember me by Oh something to place in your hand Oh something so you will feel all grown up when you call my name Oh, i'm falling down, down... I'm falling... I don't know when i'll be up Before your call, please remember Frozen like stone, yeah He'll be flesh and blood I'll be gone Oh just a memory passing like pages in a book I'm falling down... I'm falling... I'm falling... Don't know if i'll get up You're a boy... You're a boy... You're a boy... I know why you'll be... Can't guess your side Oh no, the cry of a newborn child Can't feel the heat Of something fresh coming Can somebody hide me I cannot apolo... I cannot apolo... I cannot apologize

 

Vertaling

Oh iets om me te herinneren Oh iets om in je hand te leggen Oh iets zodat je je volwassen voelt als je mijn naam roept Oh, ik val naar beneden, naar beneden... Ik val... Ik weet niet wanneer ik weer op zal staan Voordat je roept, onthoud alsjeblieft Bevroren als steen, ja Hij zal van vlees en bloed zijn. I'll be gone Oh gewoon een herinnering die voorbijgaat als pagina's in een boek I'm falling down... Ik val... I'm falling... Ik weet niet of ik zal opstaan. Je bent een jongen... Je bent een jongen... Je bent een jongen... Ik weet waarom je... Ik kan je kant niet raden. Oh nee, de schreeuw van een pasgeboren kind Kan de warmte niet voelen Van iets vers dat komt Kan iemand me verbergen Ik kan me niet verontschuldigen... Ik kan me niet verontschuldigen... Ik kan me niet verontschuldigen