Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pearl jam Songtekst: i got shit live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pearl jam - i got shit live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got shit live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pearl jam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pearl jam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got shit live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000 .

Origineel

[Verse 1] My lips are shaking, my nails are bit off Been a month since I heard myself talk All the advantage this life's got on me Picture a cup in the middle of the sea And I fight back in my mind Never lets me be right I got memories, I got shit So much it don't show [Chorus] I walked the line When you held me in that night I walked the line When you held my hand that night [Verse 2] An empty shell seems so easy to crack Got all these questions don't know who I could even ask So I'll just lie alone and wait for the dream Where I'm not ugly and you're looking at me And I'll stay in a bed Oh, blue eyes, I've seen him If just once, I could feel loved Oh, stare back at me [Chorus] Lord, I walked the line When you held me in that night Oh, I walked the lie When you held my hand that night [Outro] Oh, I walked the lie When you held me close that night I paid the price Never held you in real life

 

Vertaling

[Verse 1] Mijn lippen trillen, mijn nagels zijn afgebeten Het is een maand geleden dat ik mezelf heb horen praten All the advantage this life's got on me Picture a cup in the middle of the sea And I fight back in my mind Laat me nooit gelijk hebben Ik heb herinneringen, ik heb shit So much it don't show [refrein] I walked the line When you held me in that night I walked the line Toen je die nacht mijn hand vasthield [Verse 2] An empty shell seems so easy to crack Got all these questions don't know who I could even ask So I'll just lie alone and wait for the dream Where I'm not ugly and you're looking at me And I'll stay in a bed Oh, blauwe ogen, ik heb hem gezien Als ik me maar één keer geliefd kon voelen Oh, staar terug naar mij [Chorus] Lord, I walked the line When you held me in that night Oh, ik wandelde in de leugen When you held my hand that night [Outro] Oh, I walked the lie When you held me close that night I paid the price Never held you in real life