Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pearl jam Songtekst: porch live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pearl jam - porch live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van porch live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pearl jam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pearl jam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals porch live in ljubljana, slovenia, 19 june 2000 .

Origineel

[Verse 1] What the fuck is this world running to? You didn't leave a message At least I could have learned your voice one last time Daily minefield, this could be my time by you Would you hit me? Would you hit me? Oh Oh [Verse 2] All the bills go by and Initiatives are taken up By the middle There ain't gonna be any middle anymore And the cross I'm bearing home Ain't indicative of my place Left the porch Left the porch [Chorus] Oh Hear my name Take a good look This could be the day Hold my hand Walk beside me I just need to say [Chorus] Oh Hear my name Take a good look This could be the day Hold my hand Lie beside me I just need to say [Outro] I could not take Oh, just one day I know when I would not ever Touch you, hold you, feel you in my arms Never again Yeah

 

Vertaling

[Verse 1] Waar is deze wereld verdomme naar op weg? Je hebt geen bericht achtergelaten Ik had tenminste nog een laatste keer je stem kunnen horen Dagelijks mijnenveld, dit kan mijn tijd zijn door jou Zou je me slaan? Zou je me slaan? Oh Oh [Verse 2] All the bills go by and Initiatieven worden genomen Door het midden There ain't gonna be any middle anymore And the cross I'm bearing home Is niet indicatief voor mijn plaats Left the porch Left the porch [Chorus] Oh Hoor mijn naam Kijk maar eens goed Dit zou de dag kunnen zijn Hou mijn hand vast Loop naast me Ik hoef alleen maar te zeggen [Chorus] Oh Hoor mijn naam Kijk maar eens goed Dit kan de dag zijn Hou mijn hand vast Ga naast me liggen Ik hoef alleen maar te zeggen [Outro] I could not take Oh, slechts één dag I know when I would not ever Je aanraken, je vasthouden, je in mijn armen voelen Nooit meer Yeah