Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pearl jam Songtekst: trouble

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pearl jam - trouble ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trouble? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pearl jam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pearl jam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trouble .

Origineel

Trouble, oh trouble set me free I have seen your face and its too much for me today Trouble, oh trouble can't you see You're eating my heart away, and theirs nothing much left of me I've drunk your wine You have made your world mine So won't you be fair Oh won't you be fair I don't want no more of you So won't you be kind to me And let me go there I have to go there Trouble, oh trouble move away I have seen your face and its too much for me today Trouble, oh trouble can't you see You have made me a wreck, now won't you leave me in my misery I've seen your eyes And I have seen deaths disguise, oh hanging on me Oh hanging on me I'm deep and torn I'm shattered and lost and worn So shocking to see Too shocking to see Trouble, oh trouble please be kind I dont wanna fight, and I havn't got a lot of time...

 

Vertaling

Trouble, oh trouble set me free Ik heb je gezicht gezien en het is te veel voor mij vandaag Problemen, oh problemen kan je niet zien Je vreet mijn hart weg, en er is niet veel meer van me over Ik heb je wijn gedronken Je hebt jouw wereld de mijne gemaakt Dus wil je niet eerlijk zijn Oh wil je niet eerlijk zijn Ik wil niets meer van je Dus wil je niet aardig voor me zijn En laat me daarheen gaan Ik moet daarheen Problemen, oh problemen ga weg Ik heb je gezicht gezien en het is te veel voor mij vandaag Moeilijkheden, o moeilijkheden kan je niet zien Je hebt een wrak van me gemaakt, wil je me nu niet in mijn ellende laten Ik heb je ogen gezien En ik heb de vermomming van de dood gezien, oh die aan me hangt Oh hanging on me Ik ben diep en verscheurd Ik ben verbrijzeld en verloren en versleten Zo schokkend om te zien Te schokkend om te zien Problemen, oh problemen wees alsjeblieft aardig Ik wil niet vechten, en ik heb niet veel tijd...