Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pedro bento e ze da estrada Songtekst: bebendo e chorando

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pedro bento e ze da estrada - bebendo e chorando ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bebendo e chorando? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pedro bento e ze da estrada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pedro bento e ze da estrada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bebendo e chorando .

Origineel

Bebendo e Chorando é o meu destino. já reservei a mim essa taça. Quando eu choro lembro de ti. Quando eu bebo a tristeza passa. aiaiaiaiaaaaaaaaaahhh. Beberei sim. aiaiaiaiaaaaaaaaaahhh. POrque você não se lembra de mim. Embora eu chore, não te esqueço. Nem que eu sofra um triste lamento. Hoje a bebida é o meu consolo. Por não tirar te do meu pensamento. aiaiaiaiaaaaaaaaaahhh. Beberei sim. aiaiaiaiaaaaaaaaaahhh. POrque você não se lembra de mim

 

Vertaling

Drinken en huilen is mijn lot. Ik heb die beker al voor mezelf gereserveerd. Als ik huil denk ik aan jou. Als ik drink gaat de droefheid voorbij. aiaiaiaiaaaaaaaaaahhh. Ik zal ja drinken. aiaiaiaiaaaaaaaaaahhh. Omdat je me niet meer herinnert. Al huil ik, ik zal je niet vergeten. Zelfs als ik een trieste klaagzang heb. Vandaag is drank mijn troost. Voor het niet uit mijn gedachten halen van jou. aiaiaiaiaiaaaaaaaahhh. Ik drink ja. aiaiaiaiaaaaaaaaaaaaaahhh. Waarom herinner je je mij niet