Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pedro bento e ze da estrada Songtekst: cartas de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pedro bento e ze da estrada - cartas de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cartas de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pedro bento e ze da estrada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pedro bento e ze da estrada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cartas de amor .

Origineel

Na cartinha que te enviei. Revelei minha grande paixão. E as frases que foram escritas. Foram ditas por meu coração. Coração que não sabe fingir. Coração que sempre te quis. Coração que só quer teu afeto. Para bater dias e noites feliz. Ai, ai, ai, não me negue jamais teu amor. Teu orgulho me faz padecer. Teu desprezo me mata de dor. Sem teus beijos não posso viver. Por favor tenha pena de mim. Não consigo jamais te esquecer. Não me deixe sofrer tanto assim. Eu te amo com sinceridade. Não duvide de mim podes crer. Meu desejo é viver a teu lado. E em teus braços eu quero morrer

 

Vertaling

In de brief die ik je stuurde. Ik onthulde mijn grote passie. En de zinnen die werden geschreven. Ze werden gezegd door mijn hart. Een hart dat niet weet hoe het moet doen alsof. Hart dat jou altijd wilde. Hart dat alleen je genegenheid wil. Om dagen en nachten gelukkig te zijn. Oh, oh, oh, ontzeg me nooit je liefde. Je trots doet me lijden. Je minachting doodt me met pijn. Zonder jouw kussen kan ik niet leven. Alsjeblieft, heb medelijden met me. Ik kan je nooit vergeten. Laat me niet zo lijden. Ik hou oprecht van je. Twijfel niet aan me, geloof me. Mijn wens is om aan jouw zijde te leven. En in je armen wil ik sterven