Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pedro bento e ze da estrada Songtekst: sarita

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pedro bento e ze da estrada - sarita ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sarita? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pedro bento e ze da estrada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pedro bento e ze da estrada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sarita .

Origineel

Adeus Sarita, vou partir para a fronteira. Levando minha boiada para vender lá na feira. Com o dinheiro dessa venda eu vou comprar. Mais uma linda fazenda e contigo me casar. No dia do casamento vai ter baile a noite inteira. A sanfona vai tocar esta rancheira. Meus vaqueiros reunidos cantarão para nós dois. E a nossa felicidade virá depois. . Adeus Sarita, vou partir para a fronteira. Levando minha boiada para vender lá na feira. Com o dinheiro dessa venda eu vou comprar. Mais uma linda fazenda e contigo me casar. No dia do casamento vai ter baile a noite inteira. A sanfona vai tocar esta rancheira. Meus vaqueiros reunidos cantarão para nós dois. E a nossa felicidade virá depois. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

 

Vertaling

Tot ziens Sarita, ik vertrek naar de grens. Ik neem mijn vee mee om te verkopen op de kermis. Met het geld van die verkoop zal ik kopen. een andere mooie boerderij en met je trouwen. Op de trouwdag zal er de hele nacht gedanst worden. De accordeon zal deze rancheira spelen. Mijn cowboys zullen voor ons beiden zingen. En ons geluk zal later komen... Vaarwel Sarita, ik vertrek naar de grens. Ik neem mijn vee mee om te verkopen op de kermis. Met het geld zal ik kopen. een andere mooie boerderij en met je trouwen. Op de trouwdag, zal er de hele nacht gedanst worden. De accordeon zal deze rancheira spelen. Mijn cowboys zullen voor ons beiden zingen. En ons geluk zal later komen. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)