Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pedro bento e ze da estrada Songtekst: simplesmente seu sorriso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pedro bento e ze da estrada - simplesmente seu sorriso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van simplesmente seu sorriso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pedro bento e ze da estrada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pedro bento e ze da estrada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals simplesmente seu sorriso .

Origineel

Basta simplesmente seu sorriso. Para eu deixar de ser ninguém. Basta seu olhar, tal ternura. Para eu voltar a ser alguém. Preciso que você me compreenda. E sinta meu lamento e meu sofrer. E veja que a minha felicidade. Depende simplesmente de você. Preciso que você nunca me esqueça. Preciso seu olhar nos olhos meus. Jamais encontrarei felicidade. Se um dia você me dizer adeus

 

Vertaling

Alleen je glimlach is al genoeg. Voor mij om te stoppen niemand te zijn. Het heeft alleen jouw blik nodig, zo'n tederheid. Voor mij om weer iemand te worden. Ik wil dat je me begrijpt. E sentir meu lamento e meu sofrer. E ver que a minha felicidade. Hangt gewoon van jou af. Ik wil dat je me nooit vergeet. Ik wil dat je in mijn ogen kijkt. Ik zal nooit het geluk vinden. Als je op een dag afscheid van me neemt