Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pedro paulo e matheus Songtekst: tive medo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pedro paulo e matheus - tive medo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tive medo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pedro paulo e matheus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pedro paulo e matheus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tive medo .

Origineel

Desde que você passou por mim. E o meu coração se rebelou. Toda a hora quer te ver enfim. Tão depressa se apaixonou.... Tive medo de me aproximar. Medo de você dizer um não. Mas eu tive que me arriscar. Tudo em nome dessa louca paixão.... Agora tô na boa. Só curtindo esse prazer. Eu já não tenho medo. Mas não quero te perder.... Tive medo de te falar, mas falei. Que desde que te vi que eu me apaixonei. Tive medo de te falar, mas falei. Tive medo de não te ganhar, mas ganhei...

 

Vertaling

Sinds je langs me liep En mijn hart is in opstand gekomen. Elk uur wil het je eindelijk zien. Zo snel verliefd.... Ik was bang om dichtbij te komen Bang dat je nee zou zeggen. Maar ik moest een kans wagen. Allemaal in de naam van deze gekke passie.... Nu ben ik cool. Gewoon genieten van dit plezier. Ik ben niet bang meer. Maar ik wil je niet verliezen .... Ik was bang om het je te vertellen, maar ik deed het toch. Ik ben verliefd op je sinds ik je zag. Ik was bang om het je te vertellen, maar ik deed het toch. Ik was bang dat ik je niet zou winnen, maar ik won.