Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peggy lee Songtekst: i don’t want to play in your yard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peggy lee - i don’t want to play in your yard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don’t want to play in your yard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peggy lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peggy lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don’t want to play in your yard .

Origineel

I don't want to play in your yard I don't like you anymore You'll be sorry when you see me Sliding down our cellar door You can't holler down our rain barrel You can't climb our apple tree I don't wanna play in your yard If you can't be good to me You can't holler down our rain barrel You can't climb our apple tree I don't wanna play in your yard If you can't be good to me

 

Vertaling

Ik wil niet in jouw tuin spelen. Ik vind je niet meer leuk Je zult er spijt van krijgen als je me ziet Ik gleed door onze kelderdeur Je mag niet in onze regenton schreeuwen Je mag niet in onze appelboom klimmen Ik wil niet in jouw tuin spelen Als je niet lief voor me kunt zijn Je mag niet in onze regenton schreeuwen Je mag niet in onze appelboom klimmen Ik wil niet in jouw tuin spelen Als je niet lief voor me bent