Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peggy lee Songtekst: love me or leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peggy lee - love me or leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me or leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peggy lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peggy lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me or leave me .

Origineel

Love me or leave me and let me be lonely You won't believe me but I love you only Id rather be lonley than happy with somebody else You might find the night time the right time for kissing Night time is my time for just reminiscing Regretting instead of forgetting with somebody else Therell be no one unless that someone is you I intended to be independently blue I want you love, dont wanna borrow Have it today to give back tomorrow Your love is my love Theres no love for nobody else Say, love me or leave me and let me be lonely You won't believe me but I love you only Id rather be lonley than happy with somebody else You might find the night time the right time for kissing Night time is my time for just reminiscing Regretting instead of forgetting with somebody else Therell be no one unless that someone is you I intended to be independently blue Say I want your love, dont wanna borrow Have it today to give back tomorrow Your love is my love My love is your love Theres no love for nobody else

 

Vertaling

Hou van me of verlaat me en laat me eenzaam zijn Je zult me niet geloven maar ik hou alleen van jou Ik ben liever eenzaam dan gelukkig met iemand anders Misschien vind je de nacht de juiste tijd om te zoenen De nacht is mijn tijd om herinneringen op te halen Spijt hebben in plaats van vergeten met iemand anders Er zal niemand zijn tenzij jij die iemand bent Ik was van plan om onafhankelijk blauw te zijn Ik wil je liefde, niet lenen Heb het vandaag om het morgen terug te geven Jouw liefde is mijn liefde Er is geen liefde voor niemand anders Zeg, hou van me of verlaat me en laat me eenzaam zijn Je zult me niet geloven maar ik hou alleen van jou Ik ben liever eenzaam dan gelukkig met iemand anders Misschien vind je de nacht de juiste tijd om te zoenen De nacht is mijn tijd om herinneringen op te halen Spijt hebben in plaats van vergeten met iemand anders Er zal niemand zijn tenzij jij die iemand bent Ik was van plan om onafhankelijk blauw te zijn Zeg dat ik je liefde wil, maar niet wil lenen Heb het vandaag om het morgen terug te geven Jouw liefde is mijn liefde Mijn liefde is jouw liefde Er is geen liefde voor niemand anders