Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peggy lee Songtekst: so what’s new

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peggy lee - so what’s new ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so what’s new? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peggy lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peggy lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so what’s new .

Origineel

So, tell me babe what's new And how's the scene with you? Gee, it's good to see you, babe Yeah, I missed you so How, you'll never know Gee, it's good to see you, babe You walked in Lights went on all Over my face You lit up the place And you've been gone just too long, now So, tell me babe what's new? You glad to see me too Hey, my world is spinnin' Now I know I'm winnin' You stay home now Don't ever roam now And I'll say baby It's so good to see you Gee, it's good to see you, babe Gee, it's good to see you, babe You walked in Lights went on All over my face You lit up the place And you've been gone just too long, now Tell me babe what's new? You glad to see me too Hey, my world is spinnin' Now I know I'm winnin' You stay home now Don't ever roam now And I'll say baby It's so good to see you

 

Vertaling

Dus, vertel me schat, wat is er nieuw? En hoe gaat het met jou? Goh, het is goed om je te zien, schat. Ja, ik heb je zo gemist Hoe, dat zul je nooit weten Goh, het is goed om je te zien, schat. Je kwam binnen. Lights went on all Over my face You lit up the place En je bent nu al te lang weg. Dus, vertel me schat, wat is er nieuw? Ben je ook blij me te zien Hey, my world is spinnin' Nu weet ik dat ik aan het winnen ben Blijf nu thuis. Zwerf nooit meer rond And I'll say baby It's so good to see you Gee, it's good to see you, babe Gee, it's good to see you, babe You walked in Lights went on Over mijn hele gezicht You lit up the place En je bent nu te lang weg geweest. Vertel me schat, wat is er nieuw? Ben je ook blij me te zien Hey, my world is spinnin' Nu weet ik dat ik aan het winnen ben Blijf nu thuis. Zwerf nooit meer rond And I'll say baby It's so good to see you