Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peggy lee Songtekst: you’re my thrill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peggy lee - you’re my thrill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re my thrill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peggy lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peggy lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re my thrill .

Origineel

You're my thrill, you do something to me You send chills right through me when I look at you 'Cause you're my thrill, you're my thrill How my pulse increases, I just go to pieces When I look at you 'cause you're my thrill Mmm, nothing seems to matter Mmm, here's my heart on a silver platter Where's my will? Why this strange desire? That keeps mounting higher when I look at you I can't keep still, you're my thrill Where's my will? Why this strange desire? That keeps mounting higher when I look at you I can't keep still, you're my thrill

 

Vertaling

Je bent mijn sensatie, je doet iets met me Je stuurt rillingen door me heen als ik naar je kijk 'Cause you're my thrill, you're my thrill Hoe mijn hartslag stijgt, ik ga gewoon kapot When I look at you 'cause you're my thrill Mmm, niets lijkt er toe te doen Mmm, hier is mijn hart op een presenteerblaadje Waar is mijn wil? Waarom dit vreemde verlangen? Dat blijft stijgen als ik naar je kijk Ik kan niet stil blijven zitten, jij bent mijn sensatie Waar is mijn wil? Waarom dit vreemde verlangen? Dat blijft maar stijgen als ik naar je kijk Ik kan niet stil blijven zitten, jij bent mijn sensatie