Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: percy sledge Songtekst: i’ll be your everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: percy sledge - i’ll be your everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll be your everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van percy sledge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van percy sledge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll be your everything .

Origineel

Paroles de la chanson I'll Be Your Everything : You can call me when you want me, if you need a friend you got me I'll be your everything, fulfill your every dream We can do it automatic, I'll just call out go go gadget I'll be your everything You'll see I'm everything you want and more I knew the moment that we met I had to be a part of you, someone you won't forget So don't say I'm like the other few No matter what is going down, you'll find me next to you Girl, I'll be your superman, I'll do what no one can You'll find that I'm the everything that you need Deep down inside of you No matter what you do You'll see I'm everything you want and more You can call me when you want me, if you need a friend you got me I'll be your everything, fulfill your every dream We can do it automatic, I just call out go go gadget I'll be your everything You'll see I'm everything you want and more No sweat, when the claw is on his way Don't worry 'bout him catching you, don't even be afraid Some how some way, I'll find out what's the deal And I'll be there to rescue you, you'll see that I'm for real Girl, I'll be your superman, I'll do what no one can You'll find that I'm the everything that you need Deep down inside of you No matter what you do You'll see I'm everything you want and more You can call me when you want me If you need a friend you got me I'll be your everything, fulfill your every dream We can do it automatic, I just call out go go gadget I'll be your everything You'll see I'm everything you want and more You can call me when you want me If you need a friend you got me I'll be your everything, fulfill your every dream We can do it automatic, I just call out go go gadget I'll be your everything You'll see I'm everything you want and more You can call me when you want me If you need a friend you got me I'll be your everything, fulfill your every dream We can do it automatic, I just call out go go gadget I'll be your everything You'll see I'm everything you want and more

 

Vertaling

Paroles de la chanson I'll Be Your Everything: Je kunt me bellen als je me wilt, als je een vriend nodig hebt heb je mij Ik zal je alles zijn, fulfill your every dream We kunnen het automatisch doen, ik roep alleen maar go go gadget Ik zal je alles zijn Je zult zien dat ik alles ben wat je wilt en meer Ik wist op het moment dat we elkaar ontmoetten Ik moest een deel van je zijn, iemand die je niet zult vergeten Dus zeg niet dat ik ben zoals die andere paar Wat er ook gebeurt, je zult me naast je vinden Meisje, ik zal je superman zijn, ik zal doen wat niemand kan Je zult merken dat ik alles ben wat je nodig hebt Diep in je binnenste Het maakt niet uit wat je doet Je zult zien dat ik alles ben wat je wilt en meer Je kunt me bellen als je me wilt, als je een vriend nodig hebt heb je mij Ik zal je alles zijn, al je dromen vervullen We kunnen het automatisch doen, ik roep alleen maar go go gadget Ik zal je alles zijn Je zult zien dat ik alles ben wat je wilt en meer Geen zweet, wanneer de klauw op zijn weg is Maak je geen zorgen dat hij je pakt, wees zelfs niet bang Op de een of andere manier, zal ik erachter komen wat er aan de hand is En ik zal er zijn om je te redden, je zult zien dat ik echt ben Meisje, ik zal je superman zijn, ik zal doen wat niemand kan Je zult merken dat ik alles ben wat je nodig hebt Diep in je binnenste Het maakt niet uit wat je doet Je zult zien dat ik alles ben wat je wilt en meer Je kunt me bellen als je me wilt Als je een vriend nodig hebt, heb je mij Ik zal je alles zijn, al je dromen vervullen We kunnen het automatisch doen, ik roep alleen maar go go gadget Ik zal je alles zijn Je zult zien dat ik alles ben wat je wilt en meer Je kunt me bellen als je me wilt Als je een vriend nodig hebt heb je mij ik zal je alles zijn, vervul je elke droom We kunnen het automatisch doen, ik roep alleen maar go go gadget Ik zal je alles zijn Je zult zien dat ik alles ben wat je wilt en meer Je kunt me bellen als je me wilt Als je een vriend nodig hebt heb je mij ik zal je alles zijn, vervul je elke droom We kunnen het automatisch doen, ik roep alleen maar go go gadget I'll be your everything Je zult zien dat ik alles ben wat je wilt en meer