Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: percy sledge Songtekst: just out of reach (of my two empty arms)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: percy sledge - just out of reach (of my two empty arms) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just out of reach (of my two empty arms)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van percy sledge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van percy sledge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just out of reach (of my two empty arms) .

Origineel

Out of reach of my two empty arms Love that runs away from me Dreams that just won't let me be Blues that keeps on bothering me Chains that just won't set me free Too far away from you and all your charms Just out of reach of my two empty arms Each night in dreams, I see your face Memories, time cannot erase And I awake and find you gone And I'm so blue and all alone So far away from you, so sweet and warm Just out of reach of my two empty arms That lonesome feeling all the time Knowing that you could not be mine Dreams that hurt me in my sleep Vows that we could never keep So far away from you and all your charms Just out of reach of my two empty arms

 

Vertaling

Buiten het bereik van mijn twee lege armen Liefde die van me wegloopt Dromen die me gewoon niet laten zijn Blues die me maar blijft lastig vallen Ketenen die me niet willen bevrijden Te ver weg van jou en al je charmes Net buiten het bereik van mijn twee lege armen Elke nacht in mijn dromen, zie ik je gezicht Herinneringen die de tijd niet kan uitwissen En ik word wakker en zie dat je weg bent En ik ben zo blauw en helemaal alleen Zo ver weg van jou, zo lief en warm Net buiten het bereik van mijn twee lege armen Dat eenzame gevoel de hele tijd Wetende dat je niet van mij kon zijn Dromen die me pijn doen in mijn slaap Geloften die we nooit konden houden Zo ver weg van jou en al je charmes Net buiten het bereik van mijn twee lege armen