Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: percy sledge Songtekst: you really got a hold on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: percy sledge - you really got a hold on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you really got a hold on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van percy sledge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van percy sledge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you really got a hold on me .

Origineel

I don't like you, but I love you Seems that I'm always thinking of You Tho you treat me badly, I love you madly You really got a hold on me (You really got a hold on me) You really got a hold on me (You really got a hold on me) Baby I don't want you, but I need you Don't want to kiss you ,but I need to Tho you do me wrong now My love is strong now You really got a hold on me (You really got a hold on me) You really got a hold on me (You really got a hold on me) I love you and all I want you to do is just hold me Hold me Hold me Hoooold me Tied Tied I want to leave you, don't want to stay here Don't want to spend another day here, oh I want to split now, I can't quit now You really got a hold on me (You really got a hold on me) You really got a hold on me (You really got a hold on me) I love you and all I want you to do is just hold me Hold me, hold me Hoooold me You really got a hold on me, (You really got a hold on me) I said you really got a hold on me, (You really got a hold on me) You know you really got a hold on me (You really got a hold on me) Bab, you've got a real tied a hold on me ( You really got a hold on me) Really got a hold on me (really got a hold on me) Baby

 

Vertaling

Ik hou niet van je, maar ik hou van je Het lijkt erop dat ik altijd aan je denk Hoewel je me slecht behandelt, hou ik zielsveel van je You really got a hold on me (Je hebt me echt in je greep) You really got a hold on me (Je hebt me echt in je greep) Baby Ik wil je niet, maar ik heb je nodig Don't want to kiss you, but I need to Tho you do me wrong now Mijn liefde is sterk nu You really got a hold on me (You really got a hold on me) You really got a hold on me (You really got a hold on me) I love you and all I want you to do is just hold me Hou me vast Hou me vast Hoooold me Vastgebonden Tied Ik wil je verlaten, ik wil hier niet blijven Ik wil hier niet nog een dag doorbrengen, oh I want to split now, I can't quit now You really got a hold on me (You really got a hold on me) You really got a hold on me (You really got a hold on me) I love you and all I want you to do is just hold me Hou me vast, hou me vast Hoooold me You really got a hold on me, (You really got a hold on me) I said you really got a hold on me, (You really got a hold on me) You know you really got a hold on me (You really got a hold on me) Bab, you've got a real tied a hold on me ( Je hebt me echt in je greep) Really got a hold on me (Je hebt me echt in je greep) Baby