Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pere ubu Songtekst: laughing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pere ubu - laughing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van laughing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pere ubu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pere ubu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals laughing .

Origineel

My baby says We can live in the empty spaces of this life My baby says Far away the stars are coming all undone My baby says My baby says, But that's far away And we're young My baby says And if the devil comes we'll shoot him with a gun My baby says We can live in the empty spaces of this life My baby says In the desert sands Our hearts are brighter than the sun My baby says When the devil comes we'll shoot him with a gun My baby says My baby says, And if he shows his face We'll laugh

 

Vertaling

Mijn baby zegt We kunnen leven in de lege ruimtes van dit leven Mijn baby zegt Ver weg komen de sterren allemaal uit elkaar Mijn baby zegt Mijn baby zegt, Maar dat is ver weg And we're young Mijn baby zegt En als de duivel komt schieten we hem neer met een geweer Mijn baby zegt We kunnen leven in de lege ruimtes van dit leven Mijn baby zegt In het woestijnzand Onze harten zijn helderder dan de zon Mijn baby zegt Als de duivel komt schieten we hem neer met een geweer Mijn baby zegt Mijn baby zegt, En als hij zijn gezicht laat zien zullen we lachen