Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pericles Songtekst: teu rosto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pericles - teu rosto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teu rosto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pericles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pericles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teu rosto .

Origineel

Teu rosto me faz tão bem de manhã. Mesmo que só na lembrança. Me lembro de quanto tempo perdi,. Perdi também a esperança. E hoje vivo a chorar pra ninguém me notar. Me escondo tentando imaginar porque eu vivo a chorar. E esse mundo é tão redondo. Quantos erros meus. Será que irei te encontrar. Teu rosto eu não me esqueci, é triste nunca mais te ver. Teu cheiro esta grudado em mim. Não posso perder você. Teu rosto eu não me esqueci, é triste nunca mais te ver. Teu cheiro esta grudado em mim. Não posso perder você. Teu rosto me faz tão bem de manhã. Mesmo que só na lembrança. Me lembro de quanto tempo perdi,. Perdi também a esperança. E hoje vivo a chorar pra ninguém me notar. Me escondo tentando imaginar porque eu vivo a chorar. E esse mundo é tão redondo. Quantos erros meus. Será que irei te encontrar. Teu rosto eu não me esqueci, é triste nunca mais te ver. Teu cheiro esta grudado em mim. Não posso perder você. Teu rosto eu não me esqueci, é triste nunca mais te ver. Teu cheiro esta grudado em mim. Não posso perder você. Teu rosto eu não me esqueci, é triste nunca mais te ver. Teu cheiro esta grudado em mim. Não posso perder você. Teu rosto eu não me esqueci, é triste nunca mais te ver. Teu cheiro esta grudado em mim. Não posso perder você. Teu rosto me faz tão bem de manhã

 

Vertaling

Je gezicht doet me zo goed 's morgens. Al was het maar in het geheugen. Ik herinner me hoeveel tijd ik verloor. Ik verloor ook de hoop. En vandaag leef ik huilend tot niemand me opmerkt. Ik verstop me en probeer me voor te stellen waarom ik huil. En deze wereld is zo rond. Hoeveel fouten ik ook gemaakt heb. Zal ik je ooit vinden. Je gezicht ben ik niet vergeten, het is triest je nooit meer te zien. Je geur zit aan me vast. Ik kan je niet verliezen. Je gezicht ben ik niet vergeten, het is triest je nooit meer te zien. Je geur zit aan me vast. Ik kan je niet verliezen. Jouw gezicht geeft me 's morgens zo'n goed gevoel. Al was het maar in het geheugen. Ik herinner me hoeveel tijd ik verloor. Perdi também a esperança. En vandaag leef ik huilend zodat niemand me zal opmerken. Ik verstop me en probeer me voor te stellen waarom ik huil. En deze wereld is zo rond. Hoeveel fouten ik ook gemaakt heb. Zal ik je ooit vinden. Je gezicht ben ik niet vergeten, het is triest je nooit meer te zien. Je geur zit aan me vast. Ik kan je niet verliezen. Je gezicht ben ik niet vergeten, het is triest je nooit meer te zien. Je geur zit aan me vast. Ik kan je niet verliezen. Je gezicht ben ik niet vergeten, het is triest je nooit meer te zien. Je geur zit aan me vast. Ik kan je niet verliezen. Je gezicht ben ik niet vergeten, het is triest je nooit meer te zien. Je geur zit aan me vast. Ik kan je niet verliezen. Je gezicht doet me zo goed 's morgens