Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pet shop boys Songtekst: i started a joke

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pet shop boys - i started a joke ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i started a joke? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pet shop boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pet shop boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i started a joke .

Origineel

I started a joke. Which started the whole world crying. But I didn't see. That the joke was on me. I started to cry. Which started the whole world laughing. Oh if I'd only seen. That the joke was on me. I looked at the sky. Running my hands over my eyes. And I fell out of bed. Hurting my head from things that I said. 'Till I finally died. Which started the whole world living. Oh if I'd only seen that the joke was on me. I looked at the sky. Rolling my hands. Over my eyes. And I fell out of bed. Hurting my head from things that I said. 'Till I finally died. Which started the whole world living. Oh if I'd only seen that the joke was on me. Oh no! that the joke was on me. Oh

 

Vertaling

Ik begon een grap. Waardoor de hele wereld begon te huilen. Maar ik zag het niet. Dat de grap op mij was. Ik begon te huilen. Waardoor de hele wereld begon te lachen. Had ik maar gezien. Dat de grap op mij was. Ik keek naar de lucht. Ik ging met mijn handen over mijn ogen. En ik viel uit bed. Mijn hoofd pijn doen van dingen die ik zei. Tot ik uiteindelijk stierf. Waardoor de hele wereld begon te leven. Als ik maar had gezien dat ik de grap was. Ik keek naar de hemel. Mijn handen rollend. Over mijn ogen. En ik viel uit bed. Mijn hoofd pijnigend van dingen die ik zei. Tot ik uiteindelijk stierf. Waardoor de hele wereld begon te leven. Oh als ik maar had gezien dat de grap op mij was. Oh nee! Dat de grap op mij was. Oh