Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pete townshend Songtekst: classified

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pete townshend - classified ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van classified? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pete townshend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pete townshend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals classified .

Origineel

When I have nothing else to do I find me a paper I take it on up to my room You'll find me there later Reading the classified Looking Reading the classified Looking When I have nothing else to do I find me a paper I take it on up to my room You'll find me there later Reading the classified Looking Reading the classified Looking I'm gonna find me love I'm gonna find me a car I'm gonna find me some land in the country far And I'm gonna drive my lady there And pick up my Evening Star When I have nothing else to do I buy me a paper I take it on back home You'll find both of us later Reading the classified Looking Reading the classified Looking When I have nothing else to do I buy me a paper I bring it on back home Both of us later You'll find us reading the classified Looking looking looking Reading the classified Looking Gonna sleep with my Woman Look in the column of adoption Where gonna get us one little boy and a girl In the classified And every time, every time I will remember you (guitar solo) Reading the classified Gonna find me a love I'm gonna find me a car I'm gonna find me some land in the country far And I'm gonna drive my lady there And pick up the Evening Star When we have nothing else to do

 

Vertaling

Als ik niets anders te doen heb zoek ik een krant Ik neem het mee naar mijn kamer Daar zul je me later vinden De krant lezend kijkend op De krant aan het lezen Op zoek naar Als ik niets anders te doen heb vind ik een krant Ik neem het mee naar mijn kamer Daar zul je me later vinden De krant lezend kijkend op De krant aan het lezen Op zoek naar Ik ga mijn liefde vinden Ik ga een auto zoeken. Ik ga een stuk land vinden in het verre land And I'm gonna drive my lady there And pick up my Evening Star Als ik niets anders te doen heb Koop ik een krant Ik neem het mee naar huis Je zult ons beiden later vinden Lezend in de krant Op zoek naar De krant lezend Op zoek naar When I have nothing else to do koop ik een krant Ik breng het mee naar huis Wij beiden later Je zult ons vinden terwijl we de advertenties lezen Kijken, kijken, kijken Lezend in de krant Op zoek naar Ik ga met mijn vrouw slapen Kijk in de kolom van adoptie Where gonna get us one little boy and a girl In de advertentie And every time, every time I will remember you (guitar solo) Reading the classified Gonna find me a love I'm gonna find me a car I'm gonna find me some land in the country far And I'm gonna drive my lady there And pick up the Evening Star When we have nothing else to do