Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pete townshend Songtekst: driftin’ blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pete townshend - driftin’ blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van driftin’ blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pete townshend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pete townshend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals driftin’ blues .

Origineel

I'm drifting and drifting, like a ship out on the sea I'm drifting and drifting, like a ship out on the sea Nobody seems to want me, except the wide open sea My ship ain't got no captain, my ship ain't got no crew My ship ain't got no captain, my ship ain't got no crew Doin' that tide dare blow me,thier my passing few to do I look around for a savior, who saves me from the hungry sea I look around for a savior, who saves me from the hungry sea Maybe he's down at the bottom, waiting patiently for me

 

Vertaling

Ik drijf en drijf, als een schip op de zee Ik drijf en drijf, als een schip op de zee Niemand lijkt me te willen, behalve de wijde open zee Mijn schip heeft geen kapitein, mijn schip heeft geen bemanning Mijn schip heeft geen kapitein, mijn schip heeft geen bemanning Doin' that tide dare blow me,thier my passing few to do Ik kijk om me heen voor een redder, die me redt van de hongerige zee I look around for a savior, who saves me from the hungry sea Misschien ligt hij op de bodem, geduldig op mij te wachten