Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pete townshend Songtekst: forever’s no time at all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pete townshend - forever’s no time at all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever’s no time at all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pete townshend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pete townshend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever’s no time at all .

Origineel

And nothing sure is forever When forever's no time at all As I lie amongst the heather bed High above the ocean's roar I seem to hear my name being called Yet who am I waiting for And I love the lover who loves with All the love he has and more And now that the summer's ending And your baby cries out to sea I do feel that I am drowning In the love that you're sending me And now that the summer's ending And your baby cries out to sea I do feel that I am drowning In the love that you're sending me

 

Vertaling

En niets is zeker voor altijd Als voor altijd geen tijd is Als ik lig tussen de heide Hoog boven het gebrul van de oceaan lijk ik mijn naam te horen roepen Maar op wie wacht ik? En ik hou van de minnaar die liefheeft met alle liefde die hij heeft en meer En nu de zomer ten einde loopt En je baby huilt in de zee Ik voel dat ik verdrink In de liefde die je me stuurt En nu de zomer ten einde loopt En je baby huilt in de zee voel ik dat ik verdrink In de liefde die je me stuurt