Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pete yorn Songtekst: intro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pete yorn - intro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van intro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pete yorn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pete yorn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals intro .

Origineel

I've seen the silence grow between us And not to make this sound so hard. But all of my troubles and my justice fades on such cold steel I made up that story to change your mind I could have been somebody else remember me this time

 

Vertaling

Ik heb de stilte tussen ons zien groeien En om dit niet zo hard te laten klinken. Maar al mijn problemen en mijn rechtvaardigheid vervagen op zulk koud staal Ik verzon dat verhaal om je van gedachten te doen veranderen Ik had iemand anders kunnen zijn, herinner me deze keer