Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peter alexander Songtekst: little drummer boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peter alexander - little drummer boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little drummer boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peter alexander! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peter alexander en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little drummer boy .

Origineel

Come, they told me pa-rum pum pum pum Our newborn King to see, pa-rum pum pum pum Our finest gifts we bring pa-rum pum pum pum To lay before the King pa-rum pum pum pum Rum pum pum pum. rum pum pum pum So to honor Him pa-rum pum pum pum When we come Little Baby pa-rum pum pum pum I am a poor boy too, pa-rum pum pum pum I have no gift to bring pa-rum pum pum pum That's fit to give our King pa- rum pum pum pum Rum pum pum pum, rum pum pum pum Shall I play for you, pa-rum pum pum pum on my drum? Mary nodded pa-rum pum pum pum The Ox and Lamb kept time pa-rum pum pum pum I played my drum for Him pa-rum pum pum pum I played my best for Him pa -rum pum pum pum Rum pum pum pum, rum pum pum pum Then He smiled at me pa-rum pum pum pum Me and my drum

 

Vertaling

Kom, ze vertelden me pa-rum pum pum pum Onze pasgeboren koning te zien, pa-rum pum pum pum Onze mooiste geschenken brengen we pa-rum pum pum pum Om voor de koning te leggen pa-rum pum pum pum Rum pum pum pum. Rum pum pum Dus om hem te eren pa-rum pum pum pum Als we komen Little Baby pa-rum pum pum pum Ik ben ook een arme jongen, pa-rum pum pum pum Ik heb geen geschenk om te brengen pa-rum pum pum pum Dat geschikt is om onze koning te geven pa-rum pum pum pum Rum pum pum, rum pum pum Zal ik voor u spelen, pa-rum pum pum pum op mijn trommel? Mary knikte pa-rum pum pum pum De os en het lam hielden de maat pa-rum pum pum pum Ik speelde op mijn trommel voor hem pa-rum pum pum pum Ik speelde mijn beste voor hem pa -rum pum pum pum Rum pum pum pum, rum pum pum pum Toen glimlachte Hij naar mij pa-rum pum pum pum Ik en mijn trommel