Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peter cetera Songtekst: not afraid to cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peter cetera - not afraid to cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not afraid to cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peter cetera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peter cetera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not afraid to cry .

Origineel

In the morning when I saw the light On the letter you left in the night After you had gone without saying goodbye Here to tell you that I'm not afraid to cry Oh, no oh, no Tried to find you but I lost my way Tried to tell you what I couldn't say After you had gone without telling me why I'm just here to tell you That I'm not afraid to cry, oh no And I'm not afraid to cry, oh no [Chorus] Not afraid to cry And I'm not afraid to say Doesn't seem the same When you're not around Now I'm here to tell you That I'm going out today Gonna pick-a-myself back up Get my feet on the ground [Chorus] I'm not afraid--repeat

 

Vertaling

In de ochtend toen ik het licht zag Op de brief die je 's nachts achterliet Nadat je weg was gegaan zonder afscheid te nemen Hier om je te zeggen dat ik niet bang ben om te huilen Oh, nee oh, nee Ik heb geprobeerd je te vinden maar ik ben de weg kwijt Probeerde je te vertellen wat ik niet kon zeggen Nadat je weg was gegaan zonder me te vertellen waarom Ik ben hier alleen om je te vertellen Dat ik niet bang ben om te huilen, oh nee En ik ben niet bang om te huilen, oh nee [refrein] Niet bang om te huilen En ik ben niet bang om te zeggen Doesn't seem the same When you're not around Nu ben ik hier om je te vertellen That I'm going out today Gonna pick-a-myself back up Get my feet on the ground [refrein] I'm not afraid--repeat