Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peter cetera Songtekst: practical man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peter cetera - practical man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van practical man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peter cetera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peter cetera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals practical man .

Origineel

I've always been known as a practical man Certainly one-of-a-kind Then you came along with the wave of your hand And suddenly young love is blind I'll build you a house by the water It's always been your fantasy Then I'll settle down for the rest of my life Now that you're livin' with me, oh, Now that you're livin' with me I've always been known as the kind of a guy Who runs off to hide from a dream But you've got that good one I've never tried And nothing's as hard as it seems I'll build you a house by the mountains It's always been your fantasy Then I'll settle down for the rest of my life Now that you're livin' with me, oh, Now that you're livin' with me Oh, you brighten my life Fill me with a burnin' desire Oh, you lighten my life Touch me and I'm feelin' on fire We're never ever gonna lose This feeling that we're feeling tonight Oh, oh We're never ever gonna let it happen Cause it wouldn't be right Wouldn't be right Oh, you lighten my life Fill me with a burnin' desire Oh, you brighten my life Touch me and I'm feeling on fire We're never ever gonna lose this feeling That we're feeling tonight Oh, oh We're never gonna ever let it happen Cause it wouldn't be right Oh, oh, oh

 

Vertaling

Ik heb altijd bekend gestaan als een praktisch man Zeker een van een soort Toen kwam jij langs met een zwaai van je hand En plotseling is jonge liefde blind Ik bouw een huis voor je aan het water Het is altijd je fantasie geweest Dan zal ik me voor de rest van mijn leven vestigen Nu dat je bij mij woont, oh, Nu dat je bij mij woont Ik heb altijd bekend gestaan als het soort man Die wegloopt om zich te verstoppen voor een droom Maar jij hebt die goede die ik nooit heb geprobeerd En niets is zo moeilijk als het lijkt ik zal een huis voor je bouwen bij de bergen Het is altijd je fantasie geweest Dan zal ik me voor de rest van mijn leven vestigen Nu dat je bij mij woont, oh, Nu dat je bij me woont Oh, je fleurt mijn leven op Vul me met een brandend verlangen Oh, jij verlicht mijn leven Raak me aan en ik voel me in brand staan We're never ever gonna lose Dit gevoel dat we vanavond voelen Oh, oh We're never ever gonna let it happen Cause it would't be right Zou niet juist zijn Oh, you lighten my life Fill me with a burnin' desire Oh, you brighten my life Raak me aan en ik sta in vuur en vlam We're never ever gonna lose this feeling That we're feeling tonight Oh, oh We're never gonna ever let it happen Cause it would't be right Oh, oh, oh