Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peter cetera Songtekst: the end of camelot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peter cetera - the end of camelot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the end of camelot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peter cetera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peter cetera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the end of camelot .

Origineel

Here I go again Driving to the edge of town Need to be alone when I'm thinking With no one else around I've always been a dreamer And from here I dream a lot And now I see the end of Camelot [Chorus] If anyone could have a change of heart Maybe you could change your mind But if you're giving up - If you're letting go Don't let me be the last to know Here I go again Walking down the same old streets I don't want to see anybody I want to be discreet I'm a firm believer And I once believed in you But now I can't believe all the things You're putting me through [Chorus] I'm not thinking straight - I'm not feeling great I'm not sleeping too well I'm not doing what I know I can - I can't help myself Only time will tell [Chorus]

 

Vertaling

Daar ga ik weer. Rijdend naar de rand van de stad Ik moet alleen zijn als ik denk Met niemand anders in de buurt Ik ben altijd een dromer geweest En vanaf hier droom ik veel En nu zie ik het einde van Camelot [refrein] If anyone could have a change of heart Misschien kun jij van gedachten veranderen Maar als je opgeeft - Als je loslaat Laat me niet de laatste zijn die het weet Here I go again Walking down the same old streets Ik wil niemand zien Ik wil discreet zijn. Ik ben een overtuigd gelovige En ooit geloofde ik in jou Maar nu kan ik niet geloven wat je me allemaal aandoet die je me aandoet [refrein] I'm not thinking straight - I'm not feeling great Ik slaap niet zo goed Ik doe niet wat ik weet dat ik kan - Ik kan mezelf niet helpen Alleen de tijd zal het leren [Chorus]