Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: peter gabriel Songtekst: quiet steam

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: peter gabriel - quiet steam ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quiet steam? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van peter gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van peter gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quiet steam .

Origineel

Released as be-side of "digging in the dirt" single, 1992. Stand back Stand back What are those dogs doing, sniffing at my feet They're onto something, pickin' up, pickin' up This heat This heat Give me steam How you feel can make it real Get a life with this dreamer's dream Oh, give me steam Real as anything you see Get a life in this dreamer's dream You know your culture from your trash You know your plastic from your cash When I lose sight of the track You know the way back But I know you You know your stripper from your paint You know your sinner from your saint Whenever heaven's doors are shut You get them open, but I know you Give me steam And how you feel can make it real Get a life in this dreamer's dream Oh, give me steam Real as anything you see Get a life in this dreamer's dream You know your green from your red You know the quick from the dead So much better than the rest You think you've been blessed But I know you You know your ladder from your snake You know the throttle from the brake You know your straight line from the curve You've got a lot of nerve But I know you Give me steam And how you feel can make it real Get a life in this dreamer's dream Oh, give me steam Real as any place you've been Get a life with this dreamer's dream Oh yeah, I need steam Feel your steam around me Turning up the heat I start to dream aloud You move my hands and feet Won't you step into this cloud Of steam This steam Give me steam How you feel can make it real Real as anything you've seen Get a life with this dreamer's dream Give me steam How you feel can make it so real Get a life in this dreamer's dream Help me yeah Comin' alive In your steam Comin' alive In your steam Comin' alive

 

Vertaling

Uitgebracht als bij-side van "digging in the dirt" single, 1992. Achteruit. Stand back Wat zijn die honden aan het doen, snuffelen aan mijn voeten Ze zijn iets op het spoor, pikken het op, pikken het op Deze hitte Deze hitte Geef me stoom Hoe je je voelt kan het echt maken Krijg een leven met deze dromer's droom Oh, geef me stoom Zo echt als alles wat je ziet Leef met de droom van deze dromer Je kent je cultuur van je afval Je kent je plastic van je geld Wanneer ik het spoor bijster raak Weet jij de weg terug Maar ik ken jou Jij kent het verschil tussen stripper en verf Jij kent het verschil tussen een zondaar en een heilige Wanneer de deuren van de hemel gesloten zijn Jij krijgt ze open, maar ik ken jou me stoom geeft En hoe je je voelt kan het echt maken Krijg een leven in deze dromer's droom Oh, geef me stoom Zo echt als alles wat je ziet Leef in de droom van deze dromer Je kent het groen van het rood Je kent het snelle van het dode Zoveel beter dan de rest Je denkt dat je gezegend bent Maar ik ken jou Je kent de ladder van de slang Je kent de gashendel van de rem Je kent het verschil tussen een rechte lijn en een bocht Je hebt een hoop lef Maar ik ken jou me stoom geeft En hoe je je voelt kan het echt maken Krijg een leven in deze dromer's droom Oh, geef me stoom Zo echt als elke plek waar je bent geweest Krijg een leven met de droom van deze dromer Oh ja, ik heb stoom nodig Voel je stoom om me heen Turning up the heat Ik begin hardop te dromen Je beweegt mijn handen en voeten Wil je niet in deze wolk stappen van stoom Deze stoom Geef me stoom Hoe je je voelt kan het echt maken Zo echt als alles wat je hebt gezien Get a life with this dreamer's dream Geef me stoom Hoe je je voelt kan het zo echt maken Krijg een leven in deze dromer's droom Help me yeah Kom tot leven In jouw stoom Kom tot leven In jouw stoom Comin' alive