Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: petula clark Songtekst: color of my world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: petula clark - color of my world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van color of my world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van petula clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van petula clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals color of my world .

Origineel

You'll never see a dark cloud hanging 'round me Now there is only blue sky to surround me There's never been a gray day since you found me Everything I touch is turning to gold [Chorus] So you can color my world with sunshine yellow each day Oh you can color my world with happiness all the way Just take the green from the grass & the blue from the sky up above & if you color my world, just paint it with your love Just color my world Just as long as I know you're thinking of me There'll be a rainbow always up above me Since I found the one who really loves me Everything I touch is turning to gold [Chorus] Sunshine yellow, orange blossom Laughing faces everywhere, yeah [Chorus] Color my world, color my world

 

Vertaling

Je zult nooit een donkere wolk om me heen zien hangen Nu is er alleen blauwe lucht om me heen Er is nooit meer een grijze dag geweest sinds je me gevonden hebt Alles wat ik aanraak verandert in goud [refrein] Dus je kunt mijn wereld elke dag met zonneschijn geel kleuren Oh jij kan mijn wereld kleuren met geluk de hele weg Just take the green from the grass & the blue from the sky up above & if you color my world, just paint it with your love Kleur gewoon mijn wereld Zolang ik weet dat je aan me denkt zal er altijd een regenboog boven me zijn Sinds ik degene gevonden heb die echt van me houdt Alles wat ik aanraak verandert in goud [refrein] Zonneschijn geel, oranje bloesem Lachende gezichten overal, ja [Chorus] Kleur mijn wereld, kleur mijn wereld