Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: petula clark Songtekst: crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: petula clark - crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van petula clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van petula clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy .

Origineel

[Originally by Gnarls Barkley] I remember when, I remember, I remember when I lost my mind There was something so pleasant about that place Even your emotions had an echo In so much space And when you're out there Without care Yeah, I was out of touch But it wasn't because I didn't know enough I just knew too much Does that make me crazy? Does that make me crazy? Does that make me crazy? Possibly And I hope that you are having the time of your life But think twice, that's my only advice Come on now, who do you, who do you, who do you, who do you think you are Ha ha ha bless your soul You really think you're in control Well, I think you're crazy I think you're crazy I think you're crazy Just like me My heroes had the heart to lose their lives out on a limb And all I remember is thinking, I want to be like them Ever since I was little, ever since I was little it looked like fun And it's no coincidence I've come And I can die when I'm done Maybe I'm crazy Maybe you're crazy Maybe we're crazy Probably Uh, uh

 

Vertaling

[Oorspronkelijk door Gnarls Barkley] I remember when, I remember, I remember when I lost my mind There was something so pleasant about that place Zelfs je emoties hadden een echo In zo veel ruimte And when you're out there Zonder zorg Ja, ik had geen contact meer. But it wasn't because I didn't know enough Ik wist gewoon te veel. Maakt dat me gek? Maakt dat me gek? Maakt dat me gek? Mogelijk En ik hoop dat je de tijd van je leven hebt. Maar denk twee keer na, dat is mijn enige advies Kom op nu, wie denk je, wie denk je, wie denk je dat je bent Ha ha ha zegen je ziel Je denkt echt dat je alles onder controle hebt Nou, ik denk dat je gek bent Ik denk dat je gek bent Ik denk dat je gek bent Net als ik. Mijn helden hadden het hart om hun leven te verliezen op een ledemaat En alles wat ik me herinner is dat ik dacht, ik wil zoals hen zijn Al sinds ik klein was, al sinds ik klein was leek het me leuk En het is geen toeval dat ik gekomen ben En ik kan sterven als ik klaar ben Misschien ben ik gek. Maybe you're crazy Misschien zijn wij gek Waarschijnlijk Uh, uh