Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: petula clark Songtekst: love me tender

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: petula clark - love me tender ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me tender? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van petula clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van petula clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me tender .

Origineel

[Originally by Elvis Presley] Love me tender Love me sweet Never let me go You have made my life complete And I love you so Love me tender Love me true All my dreams fulfilled For my darlin' I love you And I always will Love me tender Love me long Take me to your heart For it's there that I belong And we'll never part Love me tender Love me true All my dreams fulfilled For my darlin' I love you And I always will Love me tender Love me dear Tell me you are mine I'll be yours through all the years Till the end of time Love me tender Love me true All my dreams fulfilled For my darlin' I love you And I always will

 

Vertaling

[Oorspronkelijk door Elvis Presley] Hou van me, teder Hou van me, liefste Never let me go You have made my life complete And I love you so Hou teder van me Hou van me waar Al mijn dromen vervuld Voor mijn schat, ik hou van je En dat zal ik altijd doen Hou teder van me Hou lang van me Neem me mee naar je hart Want het is daar dat ik thuishoor En we zullen nooit scheiden Hou van me, teder Hou van me waar Al mijn dromen vervuld Want mijn schat, ik hou van je En dat zal ik altijd doen Hou van me, teder Hou van me lieverd Zeg me dat je van mij bent Ik zal de jouwe zijn door alle jaren heen Tot het einde der tijden Love me tender Hou van me waar Al mijn dromen vervuld Voor mijn lieveling hou ik van je En dat zal ik altijd doen