Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pg Songtekst: lugar secreto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pg - lugar secreto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lugar secreto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lugar secreto .

Origineel

Pode me esperar, Senhor. Que eu Te encontrarei aos pés do Teu altar. Me reservarei só pra ter um tempo. Com o Senhor na intimidade. E ali, protegido estou, fortalecido eu sou. Do vinho novo eu beberei. E me aprofundarei em Te conhecer. Senhor, eu quero mais. No lugar secreto da adoração. Na simplicidade do meu coração. Trancado em meu quarto eu Te buscarei. Pra ter mais, muito mais, e bem mais. Muito mais de Deus. Pode me esperar, Senhor. Pode me esperar, Senhor. Que eu Te encontrarei aos pés do Teu altar. Me reservarei só pra ter um tempo. Com o Senhor na intimidade. E ali, protegido estou, fortalecido eu sou. Do vinho novo eu beberei. E me aprofundarei em Te conhecer. Senhor, eu quero mais. No lugar secreto da adoração. Na simplicidade do meu coração. Trancado em meu quarto eu Te buscarei. Pra ter mais, muito mais. No lugar secreto da adoração. Na simplicidade do meu coração. Trancado em meu quarto eu Te buscarei. Pra ter mais, muito mais, e bem mais. Muito mais de Deus. Muito mais de Deus. Muito mais de Deus. No lugar secreto da adoração. Na simplicidade do meu coração. Amém

 

Vertaling

U kunt op mij wachten, Heer. Ik zal je ontmoeten aan de voet van je altaar. Ik reserveer me gewoon om de tijd te nemen. Met de Heer in intimiteit. En daar, beschermd ben ik, versterkt ben ik. Van de nieuwe wijn zal ik drinken. En ik zal me verdiepen om U te leren kennen. Heer, ik wil meer. In de geheime plaats van aanbidding. In de eenvoud van mijn hart Opgesloten in mijn kamer zal ik U zoeken Para ter mais, muito mais, e bem mais. Veel meer van God. U kunt op mij wachten, Heer. U kunt op mij wachten, Heer. Ik zal U ontmoeten aan de voet van Uw altaar. Ik zal een beetje tijd reserveren Met de Heer in intimiteit. En daar, beschermd ben ik, versterkt ben ik. Van de nieuwe wijn zal ik drinken. En ik zal me verdiepen om U te leren kennen. Heer, ik wil meer. In de geheime plaats van aanbidding. In de eenvoud van mijn hart Opgesloten in mijn kamer zal ik U zoeken Pra ter mais, muito mais. In de geheime plaats van aanbidding. In de eenvoud van mijn hart. Opgesloten in mijn kamer zal ik U zoeken Pra ter mais, muito mais, e bem mais. Veel meer van God. Veel meer van God. Veel meer van God. In de geheime plaats van aanbidding. In de eenvoud van mijn hart. Amen.