Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phil collins Songtekst: i don’t care anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phil collins - i don’t care anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don’t care anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phil collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phil collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don’t care anymore .

Origineel

[Verse 1] Well you can tell everyone I'm a down disgrace Drag my name all over the place I don't care anymore You can tell ev'rybody 'bout the state I'm in You won't catch me crying 'cos I just can't win I don't care anymore I don't care anymore, d'you hear? [Pre-Chorus 1] I don't care what you say I don't play the same games you play [Verse 2] 'Cos I've been talking to the people that you call your friends And it seems to me there's a means to an end They don't care anymore And as for me I can sit here and bide my time I got nothing to lose if I speak my mind I don't care anymore I don't care no more [Pre-Chorus 2] I don't care what you say We never played by the same rules anyway [Chorus 1] I won't be there anymore Get out of my way Let me by I got better things to do with my time I don't care anymore I don't care anymore I don't care anymore I don't care anymore [Bridge] Well, I don't care now what you say 'Cos ev'ry day I'm feeling fine with myself And I don't care now what you say Hey, I'll do alright by myself 'Cos I don't [Verse 3] 'Cos I remember all the times I tried so hard And you laughed in my face 'cos you held all the cards I don't care anymore And I really ain't bothered what you think of me 'Cos all I want of you is just a let me be! I don't care anymore! D'you hear?! I don't care no more! [Pre-Chorus 3] I don't care what you say I never did believe you much anyway [Chorus 2] I won't be there no more So get out of my way Let me by I got better things to do with my time I don't care anymore D'you hear? I don't care anymore I don't care no more You listening? I don't care no more No more! You know I don't care no more! [Outro] No more, No more No more, No more No more, No more No more, No more No more, No more No more, No more

 

Vertaling

[Verse 1] Nou, je kunt iedereen vertellen dat ik een schande ben Sleep mijn naam overal mee naar toe Het kan me niet meer schelen Je kan iedereen vertellen in welke staat ik ben Je zult me niet zien huilen, want ik kan gewoon niet winnen Het kan me niet meer schelen Het kan me niet meer schelen, hoor je me? [Pre-Chorus 1] het kan me niet schelen wat je zegt Ik speel niet dezelfde spelletjes als jij [Verse 2] 'Want ik heb gepraat met de mensen die jij je vrienden noemt And it seems to me there's a means to an end Ze geven er niet meer om En wat mij betreft, ik kan hier zitten en mijn tijd afwachten Ik heb niets te verliezen als ik mijn mening geef Het kan me niet meer schelen Ik geef er niets meer om. [Pre-Chorus 2] Het kan me niet schelen wat je zegt We hebben toch nooit volgens dezelfde regels gespeeld [Chorus 1] Ik zal er niet meer zijn Ga uit mijn weg Let me by Ik heb betere dingen te doen met mijn tijd Ik geef er niet meer om Ik geef er niet meer om I don't care anymore I don't care anymore [Bridge] Wel, het kan me nu niet meer schelen wat je zegt 'Want elke dag voel ik me goed met mezelf And I don't care now what you say Hey, I'll do alright by myself Want dat doe ik niet [Verse 3] Want ik herinner me al die keren dat ik zo hard mijn best deed En jij lachte me in mijn gezicht uit omdat jij alle kaarten in handen had I don't care anymore En het maakt me echt niet uit wat je van me denkt Want alles wat ik van je wil is dat je me met rust laat! Het kan me niet meer schelen. Hoor je me? Het kan me niet meer schelen! [Pre-Chorus 3] I don't care what you say Ik heb je toch nooit geloofd [refrein 2] ik zal er niet meer zijn So get out of my way Let me by Ik heb betere dingen te doen met mijn tijd I don't care anymore Hoor je me? I don't care anymore I don't care no more Luister je? I don't care no more Niet meer! Je weet dat het me niet meer kan schelen! [Outro] Niet meer, Niet meer Niet meer, Niet meer Niet meer, Niet meer Niet meer, Niet meer Niet meer, Niet meer Niet meer, Niet meer