Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phil collins Songtekst: love is here and now you're gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phil collins - love is here and now you're gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love is here and now you're gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phil collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phil collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love is here and now you're gone .

Origineel

And oh my darling, now you're gone. Love is here. And oh my darling, now you're gone. You persuaded me to love you. And I did. But instead of tenderness. I found heartache instead. Into your arms I fell. So unaware of the loneliness. Thar was waiting there. You closed the door to your heart, girl. And you turned the key. Locked your love away from me. Love is here. And oh my darling, now you're gone. You made me love you. And oh my darling, now you're gone. You said loving you. Would make life beautiful. With each passing day. But as soon as love came. Into my heart. You turned and you walked. Just walked away. You stripped me of my dreams. You gave me faith, then you took my hope. Look at me now. Look at me. See what loving has done to me. Look at my face. See how cryin' has left its trace. After you made me all your own. Then you left me all alone. You made your words sound so sweet. Knowing that your love I couldn't keep. My heart cries out for your touch. But baby, you're not there. And the lonely cry fades in the air. Love is here. And oh my darling, now you're gone. Love is here. And oh my darling, now you're gone. You made me love you. Oh oh my darling, now you're gone. Talking 'bout love, love, love, love,. Ooh ooh my darling, now you're gone

 

Vertaling

En oh mijn schat, nu ben je weg. Liefde is hier. En oh mijn liefste, nu ben je weg. Je hebt me overgehaald om van je te houden. En dat deed ik. Maar in plaats van tederheid. vond ik hartzeer. Ik viel in je armen. Zo onbewust van de eenzaamheid. Die daar wachtte. Je sloot de deur naar je hart, meisje. En je draaide de sleutel om. Je sloot je liefde van me weg. De liefde is hier. En oh mijn liefste, nu ben je weg. Je liet me van je houden. En oh mijn liefste, nu ben je weg. Je zei dat van je houden. Het leven mooi zou maken. Met elke voorbijgaande dag. Maar zodra de liefde kwam. In mijn hart. Draaide je je om en liep je weg. Liep gewoon weg. Je ontnam me mijn dromen. Je gaf me geloof, toen nam je mijn hoop. Kijk nu naar me. Kijk naar me. Zie wat liefde met me gedaan heeft. Kijk naar mijn gezicht. Zie hoe huilen zijn sporen heeft nagelaten. Nadat je me helemaal van jezelf hebt gemaakt. Toen liet je me helemaal alleen. Je liet je woorden zo lief klinken. Wetende dat ik je liefde niet kon houden. Mijn hart schreeuwt om jouw aanraking. Maar schatje, je bent er niet. En de eenzame schreeuw vervaagt in de lucht. Liefde is hier. En oh mijn schat, nu ben je weg. De liefde is hier. En oh mijn schat, nu ben je weg. Je liet me van je houden. Oh oh mijn liefste, nu ben je weg. Praten over liefde, liefde, liefde, liefde,. Ooh ooh my darling, now you're gone