Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phil collins Songtekst: no way out (theme from brother bear)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phil collins - no way out (theme from brother bear) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no way out (theme from brother bear)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phil collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phil collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no way out (theme from brother bear) .

Origineel

Everywhere I turn, I hurt someone But there's nothing I can say to change the things I've done I'd do anything within my power I'd give everything I've got But the path I seek is hidden from me now Brother bear I let you down You trusted me Believed in me And I let you down Of all the things I hid from you I cannot hide the shame And I pray someone Something will come To take away the pain There's no way out of this dark place No hope, no future I know I can't be free But I can't see another way And I can't face another day

 

Vertaling

Overal waar ik me omdraai, doe ik iemand pijn Maar er is niets dat ik kan zeggen om de dingen die ik heb gedaan te veranderen Ik zou alles doen wat in mijn macht ligt Ik zou alles geven wat ik heb Maar het pad dat ik zoek is nu voor mij verborgen Broeder beer Ik heb je in de steek gelaten Je vertrouwde me Geloofde in mij En ik liet je in de steek Van alle dingen die ik voor je verborgen hield Ik kan de schaamte niet verbergen En ik bid dat iemand Iets zal komen Om de pijn weg te nemen Er is geen uitweg uit deze donkere plaats Geen hoop, geen toekomst Ik weet dat ik niet vrij kan zijn Maar ik kan geen andere weg zien En ik kan geen andere dag meer aan