Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phil collins Songtekst: separate lives (love theme from white nights)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phil collins - separate lives (love theme from white nights) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van separate lives (love theme from white nights)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phil collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phil collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals separate lives (love theme from white nights) .

Origineel

You called me from the room in your hotel All full of romance for someone that you met And telling me how sorry you were Leaving so soon And that you miss me sometimes When you're alone in your room Do I feel lonely too? You have no right to ask me how I feel You have no right to speak to me so kind I can't go on, just holding on to ties Now that we're living (living) separate lives Well I have learned to let you go And if you've lost your love for me Will you never let it show (never let it show) There was no way to compromise So now we're living (living) separate lives Ooh, it's so typical, love leads to isolation So you build that wall (build that wall) Yes, you build that wall And you make it stronger (build that wall) Well you have no right to ask me how I feel You have no right to speak to me so kind Someday I might (I might) find myself looking in your eyes But for now we'll go on living separate lives Yes for now we'll go on living separate lives Ah Separate lives

 

Vertaling

Je belde me vanuit de kamer in je hotel Vol romantiek voor iemand die je ontmoette En vertelde me hoezeer het je speet dat je zo snel wegging En dat je me soms mist Als je alleen in je kamer bent Voel ik me ook eenzaam? Je hebt het recht niet om me te vragen hoe ik me voel. Je hebt het recht niet om zo vriendelijk tegen me te spreken Ik kan niet verder, alleen vasthouden aan banden Nu we gescheiden leven Nou heb ik geleerd je te laten gaan En als je je liefde voor mij hebt verloren Zal je het nooit laten zien (never let it show) There was no way to compromise Dus nu leven we (leven) aparte levens Ooh, het is zo typisch, liefde leidt tot isolement Dus je bouwt die muur Ja, je bouwt die muur And you make it stronger (bouw die muur) Je hebt het recht niet om me te vragen hoe ik me voel Je hebt het recht niet om zo vriendelijk tegen me te spreken Op een dag zal ik misschien in je ogen kijken But for now we'll go on living separate lives Ja, voor nu gaan we door met gescheiden levens Ah Gescheiden levens