Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phillip manuel Songtekst: fire and rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phillip manuel - fire and rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fire and rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phillip manuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phillip manuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fire and rain .

Origineel

Just yesterday mornin', they let me know you were gone Suzanne the plans they made put an end to you I walked out this morning and I wrote down this song I just can't remember who to send it to I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you again Won't you look down upon me, Jesus You've got to help me make a stand You've just got to see me through another day My body's aching and my time is at hand I won't make it any other way I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you again Been walking my mind to an easy time, my back turned towards the sun Lord knows when the cold wind blows, it'll turn your head around Well there's hours of time on the telephone line to talk about things to come Sweet dreams and flying machines in pieces on the ground I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you baby, one more time again, now Thought I'd see you one more time again There's just a few things coming my way this time around now Thought I'd see you, thought I'd see you, fire and rain now Na na na. Na na na na na na na na na na. Na na na na na na na na I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you baby, one more time again, now Thought I'd see you one more time again There's just a few things coming my way this time around now Thought I'd see you, thought I'd see you, fire and rain now

 

Vertaling

Gisterenochtend nog, lieten ze me weten dat je weg was Suzanne de plannen die ze maakten maakten een eind aan jou I walked out this morning and I wrote down this song I just can't remember who to send it to Ik heb vuur gezien en ik heb regen gezien Ik heb zonnige dagen gezien waarvan ik dacht dat er nooit een einde aan zou komen Ik heb eenzame tijden gezien waarin ik geen vriend kon vinden. Maar ik dacht altijd dat ik je weer zou zien Wil je niet op me neerkijken, Jezus Je moet me helpen een standpunt in te nemen U hoeft me alleen maar door een nieuwe dag te loodsen. Mijn lichaam doet pijn en mijn tijd is gekomen Ik zal het niet op een andere manier redden Ik heb vuur gezien en ik heb regen gezien Ik heb zonnige dagen gezien waarvan ik dacht dat er nooit een einde aan zou komen ik heb eenzame tijden gezien waarin ik geen vriend kon vinden maar ik dacht altijd dat ik je weer zou zien Ik liep met mijn gedachten naar een makkelijke tijd, mijn rug naar de zon gekeerd Heer weet wanneer de koude wind waait, het zal je hoofd omdraaien Nou er is uren tijd op de telefoonlijn om te praten over dingen die komen gaan Zoete dromen en vliegende machines in stukken op de grond I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end Ik heb eenzame tijden gezien waarin ik geen vriend kon vinden Maar ik dacht altijd dat ik je nog één keer zou zien, schatje. Thought I'd see you one more time again There's just a few things coming my way this time around now Dacht dat ik je zou zien, dacht dat ik je zou zien, vuur en regen nu Na na na na. Na na na na na na na na na. Na na na na na na na na I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you baby, one more time again, now Thought I'd see you one more time again There's just a few things coming my way this time around now Ik dacht dat ik je zou zien, dacht dat ik je zou zien, vuur en regen nu