Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phillip phillips Songtekst: lead on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phillip phillips - lead on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lead on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phillip phillips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phillip phillips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lead on .

Origineel

I see you in my dreams Seems like you never leave You are the blur in my eyes As I wake up through the night Ten thousand hands can't hold This heavy heart of stone I feel it break like glass Still I keep coming back So pick me up then throw me down Shine the light then turn it out You make your way through the fire I stand inside and I get burned You make your love a liar I'm hanging on to every word I can't quit you And I'm fine with being used Lead on, lead on and I'll follow Lead on, lead on And I'll follow wherever you go Right down that rabbit hole Then everything gets dark And I feel pulled apart Running through my blood You are the rarest drug With every word I breathe I see the way you've changed me Around then throw me down Shine a light then turn it out You make your way through the fire I stand inside and I get burned You make your love a liar I'm hanging on to every word I can't quit you And I'm fine with being used So lead on, lead on and I'll follow Lead on, lead on Paint the road to see the way Should I go or should I stay I'll come around again I'll come around again We never learn to let it go Always feel it as you grow It comes around again It comes around again, so Lead on lead on and I'll follow Lead on lead on And I'll follow you into the night Let's get lost until it's light You make your way through the fire I stand inside and I get burned You make your love a liar I'm hanging on to every word I can't quit you And I'm fine with being used Lead on, lead on and I'll follow Lead on, lead on and I'll follow Lead on, lead on and I'll follow Lead on, lead on and I'll follow Lead on, lead on and I'll follow Lead on, lead on

 

Vertaling

Ik zie je in mijn dromen Het lijkt alsof je nooit weggaat Jij bent de waas in mijn ogen Als ik 's nachts wakker word Tienduizend handen kunnen dit Dit zware hart van steen Ik voel het breken als glas Toch blijf ik terugkomen Dus pak me op en gooi me dan neer Shine the light then turn it out Je baant je een weg door het vuur Ik sta binnen en verbrand me Je maakt van je liefde een leugenaar Ik hou me vast aan elk woord Ik kan je niet verlaten En ik vind het prima om gebruikt te worden Leid maar, leid maar en ik zal volgen Leid maar, leid maar En ik volg je waar je ook gaat Recht in dat konijnenhol Dan wordt alles donker En ik voel me uit elkaar getrokken Het stroomt door mijn bloed Jij bent de zeldzaamste drug Met elk woord dat ik adem Ik zie de manier waarop je me veranderd hebt Rond en gooi me dan neer Schijn een licht en doof het dan Je baant je een weg door het vuur Ik sta binnen en verbrand me Je maakt van je liefde een leugenaar Ik hou me vast aan elk woord Ik kan je niet verlaten En ik vind het prima om gebruikt te worden Dus leid maar, leid maar en ik zal volgen Leid maar, leid maar Verf de weg om de weg te zien Moet ik gaan of moet ik blijven Ik kom wel weer terug Ik kom wel weer bij We leren nooit om het los te laten Voel het altijd als je groeit Het komt weer terug Het komt weer terug, dus Leid maar, leid maar en ik zal volgen Leid maar, leid maar En ik volg je tot in de nacht Laten we verdwalen tot het licht wordt Jij baant je een weg door het vuur Ik sta binnen en ik verbrand Je maakt van je liefde een leugenaar Ik hou me aan elk woord vast Ik kan je niet verlaten En ik vind het prima om gebruikt te worden Leid maar, leid maar en ik zal je volgen Leid maar, leid maar en ik volg Leid maar, leid maar en ik zal volgen Leid maar, leid maar en ik zal volgen Leidt u maar, leidt u maar en ik volg u leid ons, leid ons